19. máj 2024
Facebook
pondelok, 17 január 2022 13:00

Podľa Kmeca minister Naď o obrannej dohode s USA klame, aby prekryl amaterizmus vlády

Written by 
Rate this item
(0 votes)

17.1.2022 (Webnoviny.sk) - Strana Hlas – sociálna demokracia (Hlas-SD) žiada ministra obrany Jaroslava Naďa (OĽaNO), aby prestal s klamstvami a lžami o tom, že predstavitelia strany negociovali nevýhodný text slovensko-americkej obrannej zmluvy, ktorú Hegerova vláda schválila. Na sociálnej sieti to uviedol nezaradený poslanec Peter Kmec (Hlas-SD).

Dohoda je nevýhodná

Podľa neho zmluva nikdy nebola predložená na rokovanie Pellegriniho vlády, pretože v nej boli nevýhodné znenia, ktoré dnes vládnej garnitúre neprekážajú. „Čudujem sa ministrovi Naďovi, že používa lož ako pracovnú metódu, a tým sa snaží prekryť amaterizmus pri rokovaniach s americkou stranou, ktorého výsledkom je nevýhodná zmluva pre Slovensko,“ uviedol poslanec a tajomník pre zahraničné vzťahy Hlasu-SD Kmec. Rovnako je podľa neho bezbrehé klamstvo, že zmluva priamo súvisí s nákupom stíhačiek.

Hrobár zahraničnej politiky

Poslanec zaradil ministra obrany Naďa medzi politikov, ktorí svojou arogantnou politikou pochovali zahranično-politický konsenzus na Slovensku. „Je hrobárom slovenskej zahraničnej politiky a naprávať škody na medzinárodnej scéne po jeho vyčíňaní bude veľmi ťažké,“ dodal poslanec Kmec.

Viac k témam: amaterizmus, obranná dohoda USA a Slovenska
Zdroj: Webnoviny.sk - Podľa Kmeca minister Naď o obrannej dohode s USA klame, aby prekryl amaterizmus vlády © SITA Všetky práva vyhradené.

Read 18 times

Media

NULL

Image Gallery

NULL

Reklama

Anketa

Rozmýšľali ste o premiestnení Vašej firmy do daňového raja?

áno, už som tak urobil - 14.3%
áno pripravujem sa na to - 35.7%
nie nerozmýšľal som - 35.7%
nie nerozmýšľal som a ani tak neurobím - 14.3%
The voting for this poll has ended on: september 9, 2013

Partneri projektu

judikaty sita

Ekonomický portál financnik.sk Vám prináša

ginal robinson banner